Take-out

Take-away blijft beschikbaar!

Al eens Griekse mezze thuis geprobeerd? Of loopt het water je al uit de mond wanneer je terugdenkt aan een warme zomeravond op ons terras? Griekse mezze zijn een feest; breng de zon in huis op koude herfst- en winteravonden! Je waant je zo terug op een heerlijk terrasje op één van de Griekse eilanden 😎

Varelli is open, maar we begrijpen dat je door de huidige corona-crisis liever met je familie en vrienden thuis wil tafelen. Daarom blijven we inzetten op onze take-out formule.

Je kan online je mezze bestellen, maar je kan ons natuurlijk ook nog steeds bellen, mailen en sms’en om je bestelling door te geven. Chef Thanassis en het Varelli-team bieden je een selectie aan van de beste mezze. Sommige van die gerechten stonden nooit eerder op de kaart, zoals moussaka, of zijn oerdegelijke klassiekers, zoals tzatziki. De échte ster van de take-out blijkt onze gevulde inktvis te zijn!! Heb jij hem al geprobeerd?

Dus wil je thuis heerlijk genieten van Griekse mezze, plaats dan vlug je bestelling, en kom ze ophalen op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Maak het gezellig, en tover in no time een heerlijke, zuiderse maaltijd op tafel!

Smakelijk!

Online betaalmiddelen

DOORZOEKEN

VOLG ONS